-->


Jumaat, 4 November 2016

Bergaya dengan Topshop Cara Muslimah



Adakah korang pernah terbayang untuk bergaya cantik persis supermodel terkenal Gigi Hadid yang juga merupakan seorang rakan baik kepada penyanyi terkenal Taylor Swift? Ataupun mungkin pernah mempunyai keinginan untuk tampil bergaya setiap hari? Atau korang sekadar mahu mendapatkan koleksi baju wanita terkini musim ini untuk koleksi korang? Haa.. korang mesti pernah dengar jenama TOPSHOP kan? Kini korang boleh dapatkan ini semua dengan membeli koleksi terkini daripada TOPSHOP Malaysia.


TOPSHOP Malaysia adalah sebuah jenama antarabangsa yang telah lama popular sejak sekian lama di seluruh dunia. Namun sejak beberapa tahun kebelakangan ini kita dapat lihat mereka semakin berani mengorak langkah dalam industri fesyen yang mana memperlihatkan jenama ini berdiri sama gah dengan pelbagai lagi jenama terkenal yang lain. Ternyata hasil usaha keras dan langkah promosi yang berkesan telah memberi peluang buat mereka untuk menaikkan lagi jenama TOPSHOP dalam pasaran.



Koleksi baju TOPSHOP online untuk musim ini ternyata mendapat perhatian ramai dan menerima sambutan yang cukup memberangsangkan daripada para peminat setia mereka. 
 
Koleksi pakaian TOPSHOP memberikan peluang untuk wanita tampil menawan pada bila-bila masa dan ke mana jua mereka pergi. Jangan risau tentang kualiti kerana sudah pastinya produk daripada TOPSHOP diperbuat daripada hanya bahan terbaik dan terpilih sahaja. Malah dengan harga yang berpatutan semua orang mampu memiliki produk daripada TOPSHOP Malaysia. Untuk wanita muslimah, jangan risau untuk memiliki jenama TOPSHOP ini kerana kita boleh menggunakan kaedah mix & matching gituuu.



Jika korang wanita muslimah bekerjaya, korang boleh padankan blazer pink ini dengan seluar palazo pink ini. Sangat elegen dan cantik tau. Wah, akak pun teringin ni. Boleh melaram kat opis.. hewhewhew.



Ok penampilan korang takkan lengkap jika takda kasut. Takkan korang nak berkaki ayam kot.TOPSHOP juga sentiasa hadir dengan rangkaian kasut wanita terkini dengan pilihan yag cukup menarik. Kini kasut TOPSHOP boleh dibeli secara online. Saya suka sangat dengan high heel ni. Sesuai digayakan ketika ke pejabat atau majlis-majlis formal. Bagi korang yang mahu mendapatkan jenama kegemaran ramai ini, korang boleh beli kasut TOPSHOP online dan nikmati pembelian anda itu terus dari rumah dengan cukup selesa!

https://www.zalora.com.my/topshop-vibrant-ballet-pump-beige-992353.html
Untuk aktiviti santai seperti bersiar-siar di taman atau window shopping di pusat membeli-belah, saya suka kasut ballet macamni. Sebab bentuknya flat, jadi kalau nak berjalan lama-lama pun tak kisah. Kaki tak cepat lenguh dan melecet. Comel je reben kat depan tuhh :)


Koleksi beg wanita terbaru daripada jenama hebat ini merangkumi variasi yang cukup meluas dengan pilihan yang sangat menarik. Gaya yang ditampilkan dalam setiap koleksi aksesori dan beg TOPSHOP terbaru mendapat inspirasi daripada trend fesyen terkini yang sedang popular. Fuh, bestnya kalau ada orang yang sudi hadiahkan handbag ni. Sesuai sangatlah untuk digunapakai ke pejabat, majlis formal atau aktiviti santai. 

Jangan berhenti baca lagi. Tengok dulu sampai abis. Skrol sampai bawah tau. 
-
-
-
-


https://www.zalora.com.my/topshop-saints-spliced-hoodie-grey-1170008.html

Ni saja akak nak bagi korang terbeliak sikit biji mata tu.. Koleksi pakaian TOPSHOP sangat up-to-date. Betul tak? Pergi joging bergaya dengan sweater TOPSHOP. Ada hoodie lagi tu. Stylo dan nampak atlet walaupun korang joging tu lambat lagi dari kura-kura..haha. Jangan marah :)

https://www.zalora.com.my/topshop-moto-stripe-oversized-shirt-blue-625870.html

Kemudian, gayakan kemeja TOPSHOP semasa hang out dengan kawan-kawan di mall. Kemeja ni sesuai untuk wanita yang memilik tubuh berisi atau sedikit gempal, kerana akan menampakkan visual susuk tubuh lebih kurus dari asal.

https://www.zalora.com.my/topshop-sleeveless-rib-waterfall-cardigan-grey-1145028.html

Then sarungkan sleeveless cardigan TOPSHOP semasa minum petang bersama suami/kekasih 

https://www.zalora.com.my/topshop-clark-clubmaster-sunglasses-703333.html
 Eh..jangan lupa pakai sunglasses dari TOPSHOP ni tau..Boleh melindungi mata korang dari panahan cahaya matahari.


https://www.zalora.com.my/topshop-studded-jacquard-jacket-multi-1174708.html


Korang tak tau nak pakai apa ketika majlis makan malam? Akak cadangkan korang sarungkan Studded Jacquat Jacket dari TOPSHOP bersama dress labuh kosong. Mesti mata semua orang tertumpu kat korang je. hehe.

Takkan awal bulan dah menangis tengok dompet kot. Jomlah kita shopping sakan dengan TOPSHOP. Nak belanja akak pun boleh.. hehe. Ok, selamat menjamu mata ye korang. :)

Read More

Selasa, 18 Oktober 2016

Giveaway Salam Perkenalan by MashitahMamat


Jom kita sama-sama meriahkan GA oleh sis Mashitah Mamat ni. Hadiah dia best tau.
1st prize: Perfume Dexandra Abir by Nabil x 1
2nd prize: Lipgloss Mary Kay x 2


https://mashitahmamat.blogspot.my/2016/10/giveaway-salam-perkenalan-by-mashitah-mamat.html 
KLIK BANNER UNTUK JOIN GA 

GA tamat pada 15 Nov 2016.

All the best uolls!!


Read More

Khamis, 29 September 2016

Preloved Hair Serum Giveaway By Penselduabee

-GA TAMAT. TIADA REZEKI MENANG-

http://penselduabee.blogspot.my/2016/09/preloved-hair-serum-giveaway-by.html 
KLIK BANNER UNTUK JOIN GA 

Jemput join GA ni kawan-kawan. Jika penyertaan kurang dari 20, GA akan terbatal. 
Sob...sob..sob..taknaklah gitu ye.

All the best!


Read More

Giveaway Penghargaan RM100 by www.kennymerligal.com

-GIVEAWAY TAMAT. TIADA REZEKI DI SINI- 
 
giveaway penghargaan rm100 anjuran kennymerligal

Giveaway penghargaan cash rm100 by kennymerligal | mencari 5 orang pemenang bertuah bagi merebut hadiah wang tunai sebanyak rm20 untuk setiap seorang. Giveaway ini akan bermula pada 1 September 2016 dan berakhir pada 30 September 2016.

Cara untuk menyertai:

  1. Buat satu entry blog bertajuk "Giveaway penghargaan rm100 by kennymerligal".
  2. Copy dan paste banner diatas ke dalam blog post anda atau gunakan kod yang telah disediakan dalam ruangan textarea dibawah.
  3. Backlinkkan entry ke sini.
  4. Tinggalkan link entry anda di ruangan komen artikel giveaway sahaja.

Syarat syarat :

  1. Blogger Malaysia.
  2. Follow blog kennymerligal
  3. Follow instagram
  4. Follow twitter
  5. Like facebook page
(* syarat yang kedua adalah wajib manakala yang selebihnya terpulang kepada anda )

Hadiah :

  1. Wang tunai RM20 x 5 orang pemenang bertuah.
Pemenang akan dipilih secara rawak oleh admin dan keputusan akan diumumkan selepas tamat giveaway. Semoga penganjuran giveaway ini dapat merapatkan lagi tali persahabatan di kalangan rakan rakan blogger.

GOODLUCK U OLLS!!


Read More

Giveaway Tunai RM30 by Ahmadhasif.my

-GIVEAWAY TAMAT. TIADA REZEKI DI SINI-

https://www.ahmadhasif.my/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html#.V-x5BiQWBYg 
KLIK BANNER UNTUK JOIN GA


 Jom join GA ni manalah tau kan kot ada juga rezeki hampa kat sini.
All the best!

Read More
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com