-->


Khamis, 29 September 2016

Preloved Hair Serum Giveaway By Penselduabee


http://penselduabee.blogspot.my/2016/09/preloved-hair-serum-giveaway-by.html 
KLIK BANNER UNTUK JOIN GA 

Jemput join GA ni kawan-kawan. Jika penyertaan kurang dari 20, GA akan terbatal. 
Sob...sob..sob..taknaklah gitu ye.

All the best!


Read More

Giveaway Penghargaan RM100 by www.kennymerligal.com

 
giveaway penghargaan rm100 anjuran kennymerligal

Giveaway penghargaan cash rm100 by kennymerligal | mencari 5 orang pemenang bertuah bagi merebut hadiah wang tunai sebanyak rm20 untuk setiap seorang. Giveaway ini akan bermula pada 1 September 2016 dan berakhir pada 30 September 2016.

Cara untuk menyertai:

  1. Buat satu entry blog bertajuk "Giveaway penghargaan rm100 by kennymerligal".
  2. Copy dan paste banner diatas ke dalam blog post anda atau gunakan kod yang telah disediakan dalam ruangan textarea dibawah.
  3. Backlinkkan entry ke sini.
  4. Tinggalkan link entry anda di ruangan komen artikel giveaway sahaja.

Syarat syarat :

  1. Blogger Malaysia.
  2. Follow blog kennymerligal
  3. Follow instagram
  4. Follow twitter
  5. Like facebook page
(* syarat yang kedua adalah wajib manakala yang selebihnya terpulang kepada anda )

Hadiah :

  1. Wang tunai RM20 x 5 orang pemenang bertuah.
Pemenang akan dipilih secara rawak oleh admin dan keputusan akan diumumkan selepas tamat giveaway. Semoga penganjuran giveaway ini dapat merapatkan lagi tali persahabatan di kalangan rakan rakan blogger.

GOODLUCK U OLLS!!


Read More

Giveaway Tunai RM30 by Ahmadhasif.my


https://www.ahmadhasif.my/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html#.V-x5BiQWBYg 
KLIK BANNER UNTUK JOIN GA


 Jom join GA ni manalah tau kan kot ada juga rezeki hampa kat sini.
All the best!

 
Read More

Giveaway Mangkuk Tingkat By El Darwena


http://arwendanish.blogspot.my/2016/09/giveaway-mangkuk-tingkat-by-el-darwena.html 
KLIK BANNER UNTUK JOIN GA 


Bestnya kalau dapat hadiah mangkuk tingkat ni. Saya pula memang suka kumpul tupperware. Berguna sangat mangkuk tingkat ni kalau nak guna bawa bekal pi berkelah, balik kampung dan masukkan lauk pauk untuk disedekahkan kepada jiran tetangga dan saudara mara.

 

Syok weh kalau dapat kaler hijau tu. Bertambah koleksi bekas hijau ku di rumah. Hehe

Jom support GA ni.

Goodluck u olls!!

 
Read More

Comics Giveaway By Sviors



http://realsviors.blogspot.my/2016/09/comics-giveaway-by-sviors.html 
KLIK BANNER UNTUK JOIN GA 

Dulu masa zaman sekolah dan universiti, saya sangat suka baca komik tau. Antara komik yang saya suka baca macam Detektif Conan dan Lawak Kampus. Sekarang minat tu masih ada cuma keterbatasan masa tu menyebabkan saya dah lama tak membaca komik.. huhu. sadis tak? 

Ok jom korang join GA ni sempat lagi ni.

Giveaway tamat : 12.10.2016


Read More
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com